Samarbeidet med Stofix og Feldhaus Klinker viser seg i mange bygninger rundt om i Europa og nå også i Norge. Nå vil de to selskapene forene sin innsats på Bygg Reis Deg 2015 for å gi deg en omfattende oversikt om hvordan man kan bygge en moderne og ventilert steinfasade.

”De siste årene har samarbeidet mellom Feldhaus Klinker og Stofix stadig økt. Begge selskapene drar stor nytte av hverandre. Med sitt fasadesystem har Stofix åpnet nye markeder hvor Feldhaus ennå ikke var representert. Med dette har Stofix funnet en partner som har et svært bredt produktspekter som gir høy internasjonal appell”, sier Florian Gersie, Feldhaus Klinker.

“Jeg ser Norge som et perfekt marked for et samarbeid med Feldhaus Klinker. Det enorme utvalget av flerfargede teglstein med en rekke teksturer passer perfekt for norsk arkitektur. Feldhaus Klinker er unike om å produsere ferdig stein i standard norsk størrelse, som frigjør oss fra å skjære og tilpasse steinen yttterligere. Dette gjør en stor forskjell på miljøet da vi kutter CO 2 utslippene betydelig. Styrkeegenskaper og generelt høy kvalitet på steinen gjør dem perfekt for kledning til et produkt som vårt”, sier Stofix direktør for International Business Jarkko Lasanen.

Feldhaus Klinker er den største mursteinsprodusenten i verden. Selskapet er lokalisert i Nord-Tyskland, blant de ledende produsenter av mursteinsprodukter i Europa. Teglstein, fasade stein og spesialformede murstein – hvert år forlater rundt 85 millioner mursteinsprodukter fabrikken. Denne suksessen har ikke vokst over natten. Kunnskap vokser når årene går og suksess krever stor utholdenhet. Røttene til vår mursteinsproduksjon går tilbake nesten 160 år.

”Et annet poeng er absolutt den fleksibiliteten som preger begge selskapene: Feldhaus Klinker er i stand til å produsere teglstein i ulike landsspesifikke formater og dermed svare individuelt til kundens krav på samme måte som Stofix. Feldhaus Klinker har nesten 160 års erfaring i produksjon av stein”, sier Gersie.

“Sett i lys av at Feldhaus Klinker er den største mursteins produsenten i verden, er Norge fortsatt et nytt marked for dem, og personlig er jeg veldig stolt over at vi er de første som introduserte deres produkter i Norge. Første fellesprosjektet er gjennomført i Narvik. Det neste starter i Bergen og flere andre er på planen. Jeg er sikker på at å kombinere deres suverene kompetanse på murstein og vår kunnskap om kledning og teknologi i krevende nordiske forhold vil føre til stor suksess” sier Lasanen.

”Dagens arkitekter og utviklere må nå i større grad ta hensyn til faktorer som økonomi og økologi. Dette er områder hvor man kommer særdeles godt ut med en kombinasjon Stofix og Feldhaus tilbyr med sitt system, en godt ventilert fasade som sikrer et sunt bomiljø” Gersie fortsetter.

 


Samarbeid på “Bygg Reis Deg 2015”

Stofix Norge AS vil ta del i Bygg Reis Deg 2015 i samarbeid med Feldaus Klinker. De to selskapene deler en felles stand som ligger i hall E. Stand nummer: E04-16.

“Jeg ser virkelig frem til Bygg Reis Deg-messen og jeg er sikker på at det vil bli et rush til vår stand. Stofix og Feldhaus-Klinker tilbyr en en løsning for å bygge moderne teglfasader, med respekt for tradisjonell mursteinsarkitektur” sier Lasanen

Stofix vil presentere de nyeste modellene og panelene for å bygge en moderne og solid mursteinsfasade. Utformingen av modellene forklarer den patenterte konstruksjonen og systemet som ligger til grunn for Stofix fasaden. Feldhaus Klinker viser deres brede spekter av mursteinsmodeller med ulike farger og strukturer. På denne måten kan vi tilby deg den beste og den mest omfattende oversikten over moderne mursteinsfasader.

Vi anbefaler deg å besøke vår stand og ønsker deg velkommen til en gjennomgang av våre løsninger.

http://www.feldhaus-klinker.com