Separat konstruksjon

Velg en velfungerende, separat konstruksjon for fasaden din!

Stofix er ekte teglsteinskledning kombinert med tradisjonelle, vakre muroverflater med moderne monteringsteknologi. Stofix-teglsteinspaneler festes på skinner slik at luftsirkulasjon mellom isolasjonen og den ytre kledningen er mulig.

stofix-tradisjonelle-vakre-muroverflater-med-moderne-monteringsteknologi

To løsninger i én

Stofixs teglsteinskledning består av to uavhengige systemer: en metallramme som panelene er montert på og som gjør det mulig å korrigere ujevnheter i den opprinnelige fasaden, og selve teglsteinskledningen. Sammen utgjør de to systemene en moderne metode for å konstruere teglsteinskledninger.

 

Teglfasadesystem som er laget for å vare – og det vil også huset ditt

Takket være den tynne konstruksjonen som er adskilt fra bygningens ramme og som tillater luftsirkulasjon, tørker Stofix raskt og skader ikke fugene på grunn av termisk ekspansjon. Dette øker motstanden i teglsteinskledning betraktelig. Mens tradisjonelle, tykke teglsteinskledninger som bare tørker på overflaten, holder seg i god stand i mellom 30 og 50 år, kan Stofixs teglkledninger vare i mellom 50 og 100 år takket være sine luft-sirkulerende egenskaper. En fasade som tørker mellom regnfulle dager og er godt ventilert under overflaten, er klart bedre til å bevare veggkonstruksjonene og deres isolerende egenskaper.

 

 

Hjørnene i en Stofix-fasade ser ut akkurat som om de er laget av en murer. For vindus- og dørkarmer og hjørner har Stofix et utvalg av nøyaktig tilmålte hjørnepanel og kassetter.

 

 

Egner seg også til bygninger med karakter

Hjørnene og veggene på gamle bygninger er aldri helt i rett vinkel. Takket være det fleksible monteringssystemet gjør Stofix det mulig å korrigere ujevnheter i veggkonstruksjoner. Fugene på Stofixs teglsteinspaneler forsegles på stedet med samme mikrostein som brukes på fabrikken. Resultatet er en attraktiv og ekte teglsteinsfasade.

 

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.