Selskapet

Leverandør av limteglsystemer

Stofix er et selskap med hovedkontor i Finland, og som leverer de mest innovative limteglløsninger. Siden etableringen i 1993 har selskapet vært langt fremme i utviklingen av murverkstradisjonen. Vårt mål har vært å finne en måte å konstruere mursteinskledning på som virkelig oppfyller kravene i den moderne byggeteknologien.

Stofix Norway

Teglsteinskledning med kvalitet

Vi startet vår egen produksjon i 1997, og siden da har vi produsert våre energieffektive, teknisk overlegne teglsteinfasadepaneler. Den automatiserte produksjonslinjen produserer Stofix teglsteinfasadepaneler i optimale, nøye kontrollerte forhold. For å garantere holdbarheten på kledningen, bruker vi bare tegstein fra kjente produsenter. Holdbarheten til Stofix teglsteinskledninger sikres ved hjelp av streng kvalitetskontroll av hele verdikjeden, fra råvarer til produksjon og montering.

Gode resultater med kontinuerlig produktutvikling

Stofix har tatt gigantiske skritt fremover siden vi begynte produktutviklingen for 20 år siden. Vårt utviklingsarbeid har overbevist både forskere, arkitekter og ingeniører, og et økende antall fagfolk er enige om at Stofix er den smarteste måten å konstruere teglsteinsfasade på.

Et selskap med en internasjonal dimensjon

Stofixs metode for å konstruere ekte teglsteinsfasader raskere og mer energieffektivt har vakt stor interesse verden over. Stofix-avdelinger finnes i Finland, Sverige, Norge, Storbritannia og USA. Vi satser også tungt på de franske og tyske markedene pluss Benelux-landene. Prosjekter leveres stadig i andre land også, og du finner mer informasjon om disse i Referanser. Fabrikkene våre ligger i Finland og Polen.

Stofix bidrar til en bærekraftig utvikling

Vi ønsker å ta vare på miljøet vi deler på mange måter. Stofix-produktene er laget av resirkulerbare materialer: metall, ildfast
murstein og naturstein. Alt produksjonsavfall resirkuleres. Stofix
teglfasader har et karbonfotspor som er opptil 50 % mindre enn
tradisjonelle murverk.

stofix-bidrar-til-en-baerekraftig-utvikling

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.