Prosjektering

Hvordan vil fasaden se ut når den er ferdig?

Vi bistår i planleggingen av fasadeoppussingsprosjektet slik at du kan se hvordan den ferdige fasaden vil se ut. Dette gir representanter for et borettslag muligheten til å se hva som vil skje med huset, mens designeren får hjelp til å velge de riktige strukturalternativene i tillegg til overflatematerialer.

Modellering

Modelleringen gjør oss i stand til å vise umiddelbart hvordan fasaden på bygningen vil se ut når oppussingsprosjektet er ferdig. Vi kan også tilby flere alternative modeller for å hjelpe deg med å sammenligne utseendet til flere ulike overflatematerialer. Samtidig får du et kostnadsoverslag for prosjektet som vil gi et bedre inntrykk av hva du kommer til å få, og hva det vil koste.

Bistand med konstruksjons- og fasadedesign

Vi kan også bistå bygningsingeniører og arkitekter i utformingen av detaljene i bygningen, noe som bidrar til å redusere tiden som brukes til design.

Dette hjelper deg å fortsette med prosjektet med så liten innsats som mulig. Vi kan også utarbeide alle planene som kreves av våre kunder for å søke om byggetillatelse og andre tillatelser.

 

 

Slik fungerer modellering

  • Til venstre: et bilde av den gamle fasaden
  • Høyre: en modell av den samme fasaden

 

Monteringsdesign

Når beslutninger om det generelle utseendet og fasadens konstruksjon er gjort, lager vi en skisse over plasseringen til de ulike elementene med Stofixs CAD-program, som også tilbyr arbeidsinstruks for montører.

 

Utformings- og monteringsanvisning

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.