Om Oss

Historie

Stofix ble grunnlagt i 1993 og har siden da ligget i fremkant innen utvikling av teglprodukter. I dag produserer Stofix bransjens mest innovative løsning for teglfasader. Med hovedkontoret i Finland overskrider de banebrytende, patenterte produktene samtlige andre systemer på markedet i dag. Stofix’ målsetning var å revolusjonere teglfasademarkedet ved å finne en måte å konstruere teglbekledning på som virkelig oppfyller kravene hos dagens byggindustri.

En bedrift med internasjonal dimensjon

Stofix-metoden å bygge ekte og energieffektive teglfasader på en kjappere måte på har vekket interesse fra over hele verden. Det finnes i dag Stofix-kontor i Finland, Sverige, Norge, Storbritannia og USA. Med over 900 installasjoner over hele verden, er Stofix stolte over produktene som har en lang livslengde og 20 års garanti. Fabrikkene våre befinner seg i Polen og Finland.

Produktutvikling og produksjon

Stofix har gjort store fremskritt siden produktutviklingen begynte over tyve år siden, med forbedringer innen produktivitet, drift og energieffektivitet. I løpet av de siste 20 årene har produktene vært i kontinuerlig utvikling og er i dag i fjerde generasjonsfase. Pågående produktutvikling har sikret produksjonskapasitet for ulike teglstørrelser, monteringssystemer for store betongelementer og installasjonsutvikling, for å nevne noen.

Vår automatiserte produksjonslinje produserer Stofix-teglpanelene under strengt kontrollerte forhold. For å kunne garantere bekledningen holdbarhet, bruker vi kun teglplater fra velkjente, anerkjente produsenter. Stofix-bekledningens kvalitet og holdbarhet sikres dessuten gjennom strenge kvalitetskontroller ved hvert enkelt ledd i verdikjeden, fra råvare til produksjon og installasjon.

Stofix satser på holdbarhet

Stofix brenner for vårt felles klima hvor blant annet teglfasadesystemet har opptil 50 prosent mindre karbondioksidfotavtrykk sammenliknet med tradisjonell mur. Konstruksjonene reduserer miljøpåvirkningen markant da de krever mindre tid, ressurser og materialer. Dessuten produseres produktene av gjenvinnbart materiale. Metaller, ovnsbrent tegl og natursten samt alt produksjonsavfall gjenvinnes.

Last ned brosjyre om vår energibesparende teglfasadeløsning