Nybygg

Forbedrer effektiviteten i industri- og næringsbygg

Den mest kostnadseffektive måten å konstruere en bygning på med teglsteinskledning er å kombinere Stofixs teglsteinspaneler med Parocs sandwichelementer.  Stofixs teglsteinspaneler kan festes direkte til Paroc-panelenes overflate. Dette åpner for nye muligheter når det gjelder kostnadseffektiv utforming og konstruksjon av selv store teglsteinskledde bygninger.

Stofix PAROC Built-OnNye muligheter for designere

Paroc-elementer kombinert med Stofixs teglsteinskledning gir nye muligheter for unik teglsteinsarkitektur i industri- og næringsbygg. Sammen kan vi gi deg en effektiv måte å konstruere selv store fasader på, og samtidig møte alle moderne tekniske krav – og uten at det går på akkord med den imponerende utseende av bygningen!

Kostnadseffektiv teglsteinskonstruksjon

Stofixs teglsteinskledning kombinert med Paroc paneler er et kostnadseffektivt alternativ for nye bygg. Stofixs teglsteinspaneler kan festes direkte til Paroc-elementer; en rask, enkel og kostnadseffektiv måte å konstruere en ventilert kledningsstruktur med effektiv fuktighetsfjerning.

jekta-storsenter-smallLett og slitesterk

En veggkonstruksjon som kombinerer Stofixs teglsteinspanelkledning med Parocs sandwichelementer med stålflate er også lett – de veier inntil seks ganger mindre enn tradisjonelle alternativer. Denne egenskapen alene bidrar til å spare på kostnader til transport og konstruksjon.

Be om pristilbud

Se hvordan vi er sammenlignet med din nåværende leverandør, eller bare be om en implementeringsplan for bygningen din.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.