Teglsteinskledning

Med Stofix teglsteinspaneler kan du konstruere en ekte teglsteinsfasade med samme utseende som tradisjonell murverk, men med bedre egenskaper. Fasaden vil tåle sommerregnet og vinterfrosten. Stofix teglsteinspaneler kombinerer fordelene med teglsteinskledning med en moderne og effektiv byggemetode. Stofix betyr en moderne måte å konstruere en ekte teglsteinsfasade på i henhold til gjeldende tekniske- og miljøkrav

Ventilert struktur

Stofix fasadesystem lar det være en tilstøtende, hul regnskjerm mellom teglsteinskledningen og isolasjonen. Strukturen holder seg tørr og sikker, samtidig som levetiden til produktet forlenges. Regnskjermen gjør også at det rennende regnvannet kan ledes bort under ekstreme forhold.

Ekte teglstein

Teglpanelene er laget av ekte, ildfast teglstein produsert av anerkjente teglsteinsprodusenter, og finnes i en rekke farger og overflatestrukturer. Dette betyr at du kan velge fritt om veggene skal utformes på en spesiell måte, eller om de skal respektere byggets opprinnelige utseende.

Fabrikklaget

Stofix prefabrikerte teglpaneler leveres til byggeplassen og monteres raskt på et modulbasert monteringssystem uten at de enkelte teglsteinene må festes på stedet.

Ekte teglsteinskledning – men smartere

 

 

 

Les mer om Stofixs fasadekonstruksjoner »

 

kuva-stonelTrygt og raskt montert konstruksjon for en rekke formål

Hvert Stofix-teglsteinspanel er fremstilt på en fabrikk under ideelle og ensartede forhold. Deretter blir de festet til veggens overflate med det unike monteringssystemet. Teglsteinspanelets fuger blir deretter tettet for å lage en finpusset overflate. En Stofix-fasade er ideell til mange formål: erstatte en gammel fasade, legge en beskyttende utvendig kledning på en bygning som trenger ekstra varmeisolasjon, eller bare for å konstruere en teknisk fungerende forblendingsmur.

Les mer om Stofixs bruksområder »

 

Stofix - 20-year-warranty20-års garanti

Stofix garanterer holdbarheten på sine produkter, og tilbyr 20 års garanti på værbestandigheten på hver eneste Stofix-teglsteinspanel.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.