Instruksjoner

Dokumentasjon og Instruksjoner

Dokumentasjon og Instruksjoner inneholder nyttig informasjon dersom du vurderer kjøp av Stofixs mursteinsplatekledning eller jobber med Stofix-kledningprosjekter. De ulike kategoriene hjelper deg med å finne det du leter etter.

For designere

Vi ønsker å gjøre arbeidet enklere. Dokumentasjon og instruksjoner inneholder tekniske detaljer, arbeidsspesifikasjoner og annet nedlastbart materiale som du kan legge til i planleggingsdokumentene for å spare tid og krefter. Som vi alle vet, er det ikke vits i å gjøre den samme jobben to ganger!

For entreprenører

Stofix hjelper entreprenører med å bli eksperter på mursteinspanelkledning. For å gjøre Stofix-monteringen enklere, er arbeidsinstrukser tilgjengelig i Dokumentasjon og instruksjoner, og vi gir gjerne mer støtte når prosjektet har startet. Ikke glem å lese om fordelene et partnerskap med Stofix kan gi!

For beboere

Montering av Stofix-murkledning er en beboervennlig oppussingsmetode. Huset trenger ikke å være dekket med stillaser og plater i flere måneder, og monteringsprosjektet kan utføres i alle årstider uten unødig forstyrrelse for folk som bor i huset. Materialene i Dokumentasjon og instruksjoner er laget for å hjelpe deg med å finne ut mer om Stofixs mursteinspanelkledning og de ulike fasene i monteringsprosjektet.

Utformings- og monteringsanvisning

Nedlastbar design/arbeidsinstruks som en PDF-fil på 1,6 MB.

Last ned anvisningen

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.