PREFABRIKERTE PANELER

Stofix teglpaneler produseres på vår fabrikk, som eliminerer behovet for å mure enkelte teglsteiner på plassen. Våre automatiserte produksjonslinjer produserer Stofix-teglpanelene under strengt kontrollerte forhold. For å kunne garantere taglfasadens holdbarhet bruker vi kun teglstein fra anerkjente produsenter. Stofix bekledningens kvalitet og holdbarhet sikres gjennom strenge kvalitetskontroller ved hvert enkelt ledd i verdikjeden, fra råvare til produksjon og installasjon. Produksjon og fuging av panelene under tørre og kontrollerte forhold minimerer risikoen for utslag av salt og kalk.

Stofix prefabrikerte teglpaneler leveres fra fabrikken til byggeplassen og kan effektivt monteres med et modulbasert monteringssystem. Systemet er enkelt å montere og det skal kun fuges i panelskjøtene etter montering. Panelene er ferdig fuget på fabrikk. Med hovedvekten av arbeidet utført på fabrikk minimeres arbeidet på stedet. Dette effektiviserer igjen byggeprosessen både når det gjelder tid og arbeidskraft.

Fordelene med prefabrikkerte teglpaneler

  • Minimerer tid og arbeidskraft på arbeidsplassen betydelig sammenliknet med tradisjonell murverk
  • Reduserer installasjonstiden sammenliknet med andre teglfasadesystemer som må monteres og fuges på stedet
  • Stofix installeres under alle årstider, uansett vær og vind.
  • Over 50 % mindre vekt enn tradisjonell murverk, som drastisk reduserer den strukturelle belastningen. (40 kg / m2 og tradisjonelt murverk er 260 kg / m2).
  • Det prefabrikerte teglstystemet reduserer materialavfallet markant

Last ned brosjyre om vår energibesparende teglfasadeløsning