Bruksområder for betongelementer

Teglsteinsfasade til ferdighus

Med Stofixs teglrsteinskledninger og det unike monteringssystemet er det mulig å bygge en velfungerende fasade som tilfredsstiller moderne tekniske krav, forbedrer bygningens U-faktor ved å øke varmeisolasjonen, og samtidig gjør bygningens utseende mer attraktivt.

 

stofix-bruksomrader-for-betongelementer

 

 

Erstatte eller dekke

Avhengig av tilstanden til den aktuelle kledningen og funksjonaliteten til den underliggende konstruksjonen er det mulig enten å erstatte de gamle forblendingsmurene med Stofixs teglsteinspaneler eller å montere panelene på den gamle forblendingsmuren.

 

Stofix - Tillegging av mellom 50 mm og 100 mm varmeisolasjonDekke den gamle fasaden

Ved å konstruere Stofix-kledningen over den gamle fasaden blir det mulig å legge til mer varmeisolasjon i konstruksjonen, og den opprinnelige konstruksjonen holder seg tørr takket være god luftsirkulasjon. Følgelig reduseres veggens energiforbruk. Samtidig kan du oppdatere utseendet på huset ditt ved å velge et overflatemateriale som ser bra ut!

 

Stofix - Konstruksjon av den ytre kledningen og isolasjon av fasadenRive den gamle fasaden

Noen ganger er den beste måten å løse problemene med den gamle fasaden på å erstatte den med en ny. Med Stofix teglsteinspanel er det mulig å bygge en velfungerende fasade som tilfredsstiller moderne tekniske krav og forbedrer bygningens U-faktor ved å øke varmeisolasjonen – med bare en liten endring i bygningens utvendige dimensjoner.

 

Otavantähti – før og etter Linnanharja – før og etter

En ekte ansiktsløftning

Stofix er ideelt for bygninger som krever et nytt utseende – å erstatte en falmet betongkledning eller på et annen måte skjemmende utseende. Modellering gjør det mulig å sammenligne hvordan huset vil se ut med forskjellige Stofix-kledningsalternativer.

Se en video om de vanligste problemene med hus med ferdigstøpte betongelementer

Julkisivuyhdistys (Den finske fasadeforeningen) har publisert en video som illustrerer noen av problemene med fasader av ferdigstøpte betongelementer hus bygget på 1960-, 1970- og 1980-tallet.

Be om et pristilbud på teglsteinskledning til huset ditt

Vi kan gjerne fortelle deg mer om hvordan Stofix teglsteinskledninger kan gjøre huset ditt bedre.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.