Bedre teglsteinfasade med Stofix

Stofix er laget av ekte teglstein, men er smartere og raskere å installere og har en mer nyttig og ventilert struktur. En velfungerende og holdbar fasade garanterer komfortabelt inneklima i flere tiår framover. Stofix teglsteinsfasade er tilgjengelig med en rekke alternative stein, fra forskjellige teglprodusenter.

Stofix prefabrikkerte teglsteinspaneler leveres direkte fra fabrikk til byggeplass og monteres raskt ved hjelp av et modulbasert monteringssystem. Det går raskt å installere da det ikke er nødvendig å tilpasse individuelle teglstein på stedet.

Stofix teglsteinfasade er ideell for krevende bruksområderStofix, Twin City, Slovakia

Stofix er en ideell forblendingsløsning for krevende fasader, der bygninger skreddersys for å oppnå ulike funksjoner. Stofix Ventilerte Teglsteins-fasadesystem kan leveres med alle typer stein og overflatestruktur. Dette bidrar til å forbedre energieffektiviteten i bygningene og samtidig øke sin funksjonalitet og komfort – uten å måtte inngå kompromisser med arkitekturen.

Hvordan Stofix paneler blir montert

Stofix teglsteinfasade er rask å montere og bygningen behøver ikke å være dekket med stillaser og plater over lengre tid. Alle arbeidene kan utføres med sakselift og man kan ferdigstille én og én vegg av gangen. Den eneste støyende faktoren under en montasje er bruk av håndholdt verktøy. Utfordringen med mørtelstøv og behov for lagring av teglstein blir minimert.

Stofix teglsteinfasade kan monteres gjennom hele året.

 

 

La oss hjelpe deg med å velge den beste teglsteinsfasaden for ditt prosjekt.
Vi finner løsninger tilsvarende eksisterende murstein arkitektur eller vi kan gi bygningen et helt nytt utseende.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.