Renovering

Stofix teglfasadesystem er utviklet nøyaktig for fasaderenovering. Tilleggsisolering øker byggets energieffektivitet, enten ved å montere Stofix-teglelementer over eksisterende fasade eller ved å demontere gammel fasade. En ordentlig luftspalte lar gamle fuktrammede bygg hente seg inn igjen.

Med hjelp fra verdens mest fremgangsrike materiale – ekte tegl – skapes en vedlikeholdsfri og vekker fasade i lang tid fremover.

STOFIX – EN VELVENTILERT FASADE

En fasade av Stofix-teglpaneler forvandler gammel teglvegg til moderne og spesiell rammekonstruksjon. En tilstrekkelig ventilasjonsspalte tørker konstruksjonene og holder dem tørre. En fasade av Stofix-teglpaneler består av ekte tegl, så utenfra ser man ingen forskjell mellom denne og tradisjonell mur. Hjørnene og vindusrammene i Stofix-teglfasaden konstrueres på stedet, som garanterer et gjennomarbeidet inntrykk.

TILLEGGSISOLERING UTEN Å ENDRE PÅ FASADEN

Energieffektiviteten i et teglhus forbedres drastisk med en fasade av Stofix-teglpaneler. Stofix er tynnere enn tradisjonell teglfasade, som gir plass for mer varmeisolering innenfor de samme ytterdimensjonene. Med Stofix behøver man garantert ikke gi avkall på fasadens holdbarhet – tvert i mot.

.

 

FORDELENE MED STOFIX TEGLFASADESYSTEM FOR RENOVERING

  • Teglfasaden kan rette ut ujevne veggkonstruksjoner. Stofix teglpaneler fuges på plass med samme fiberbetong og mikrosten som brukes ved fabrikken vår. Byggets utseende beholdes uten å forringe detaljene i teglarkitekturen.
  • Den opprinnelige strukturen forblir tørr på bakgrunn av korrekt luftventilering, og energiforbruket kan reduseres med ekstra isolering. Veggkonstruksjonens varmeoverføringskoeffisient reduseres markant.
  • Stofix teglfasadesystem beskytter den gamle strukturen mot ytterligere værskader, og vann ledes effektivt vekk fra konstruksjonen.
  • I kombinasjon med isolering, forbedrer Stofix byggets U-verdi ved å øke varmeisoleringen uten å forhindre fasadens ytre dimensjoner og med minimal forstyrrelse for eventuelle beboere.
  • Takket være den tynne og ventilerbare konstruksjonen som sitter separat fra rammen, tørker Stofix-teglfasader svært kjapt, uten å ødelegge fugene ved varmeutvidelse og kuldekrymp. Dette øker teglfasadens holdbarhet markant. Hvis en tradisjonell utad tørkende, tykk teglfasade holder i 30–50 år, så holder en Stofix-teglfasade i minst 50–100 år.

STOFIX PASSER UAVHENGIG AV TYPEN OBJEKT

En fasade av Stofix-teglpaneler kan monteres på ulike måter avhengig av objektets behov. Valg av reparasjonsmetode avhenger i første rekke på byggets tekniske forfatning. Blant de reparasjonsalternativene som de oppfyller tekniske kravene, velges det som best tilsvarer objektets arkitektoniske og økonomiske kriterier.

BE OM EN VURDERING AV STOFIX-TEGLFASADE PÅ HUSET

Stofix-gruppen har gjennomført fasaderenoveringer i flere tiår, og antallet øker hele tiden. Fasaderenovering er for oss er noe vi virkelig kan, og vi strever hele tiden etter å ha de mest fornøyde kundene og perfekte resultater. Ta kontakt med oss, så forteller vi gjerne om hvordan en fasade av Stofix-ventilert teglfasadesystem kan forbedre nettopp ditt hus.

Gammel fasade

Ny teglfasade


Last ned brosjyre om vår energibesparende teglfasadeløsning