Separat konstruksjon

Velg en velfungerende, separat konstruksjon for fasaden din!

Stofix er ekte murkledninger kombinert med tradisjonelle, vakre muroverflater med moderne monteringsteknologi. Stofix-mursteinspaneler festes på skinner slik at luftsirkulasjon mellom isolasjonen og den ytre kledningen er mulig.

stofix-tradisjonelle-vakre-muroverflater-med-moderne-monteringsteknologi

To løsninger i én

Stofixs mursteinspanelkledning består av to uavhengige systemer: en metallramme som panelene er montert på og som gjør det mulig å korrigere ujevnheter i den opprinnelige fasaden, og selve mursteinspanelkledningen. Sammen utgjør de to systemene en moderne metode for å konstruere mursteinskledninger.

 

Stofix er laget for å vare – og det vil også huset ditt

Takket være den tynne konstruksjonen som er atskilt fra bygningens ramme og som tillater luftsirkulasjon, tørker Stofix raskt og skader ikke fugene på grunn av termisk ekspansjon. Dette øker motstanden i mursteinskledning betraktelig. Mens tradisjonelle, tykke mursteinskledninger som bare tørker på overflaten, holder seg i god stand i mellom 30 og 50 år, kan Stofixs murkledninger vare i mellom 50 og 100 år takket være sine luftsirkulasjonsegenskaper. En fasade som tørker mellom regnfulle dager og er godt ventilert under overflaten, er klart bedre til å bevare veggkonstruksjonene og deres isolasjonsegenskaper.

Hjørnene i en Stofix-fasade se ut akkurat som om de er laget av en murer. For vindus- og dørkarmer og hjørner har Stofix et utvalg av nøyaktig tilmålte hjørnestykker.

Stofix egner seg også til bygninger med karakter

Hjørnene og veggene på gamle bygninger er aldri helt i rett vinkel. Takket være det fleksible monteringssystemet gjør Stofix det mulig å korrigere ujevnheter i veggkonstruksjoner. Fugene på Stofixs mursteinspaneler forsegles på stedet med samme mikrostein som brukes på fabrikken. Resultatet er en attraktiv og ekte mursteinsfasade.

 

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.