Nybygg

Stofix forbedrer effektiviteten i industri- og næringsbygg

Den mest kostnadseffektive måten å konstruere en bygning på med mursteinskledning er å kombinere Stofixs mursteinspaneler med Parocs sandwichpaneler.  Stofixs mursteinspaneler kan festes direkte til Paroc-panelenes overflate. Dette åpner for nye muligheter når det gjelder kostnadseffektiv utforming og konstruksjon av selv store mursteinskledde bygninger.

Stofix PAROC Built-OnNye muligheter for designere

Paroc-paneler kombinert med Stofixs mursteinspanelkledning gir nye muligheter for unik mursteinsarkitektur i industri- og næringsbygg. Sammen kan vi gi deg en effektiv måte å konstruere selv store fasader på, og samtidig møte alle moderne tekniske krav – og uten at det går på akkord med den imponerende utseende av bygningen!

Kostnadseffektiv mursteinskonstruksjon

Stofixs mursteinspanelkledning kombinert med Paroc paneler er et kostnadseffektivt alternativ for nye bygg. Stofixs mursteinspaneler kan festes direkte til Paroc-paneler; en rask, enkel og kostnadseffektiv måter å konstruere en ventilert kledningsstruktur med effektiv fuktighetsfjerning.

jekta-storsenter-smallLett og slitesterk

En veggkonstruksjon som kombinerer Stofixs mursteinspanelkledning med Parocs sandwichpaneler med stålflate er også lett – de veier inntil seks ganger mindre enn tradisjonelle alternativer. Denne egenskapen alene bidrar til å spare på kostnader til transport og konstruksjon.

Be om pristilbud

Se hvordan vi er sammenlignet med din nåværende leverandør, eller bare be om en implementeringsplan for bygningen din.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.