Mursteinskledning

Med Stofixs mursteinspaneler kan du konstruere en ekte mursteinsfasade med trygg, velprøvd murstein. Fasaden vil tåle sommerregnet og vinterfrosten. Stofixs mursteinspaneler kombinerer fordelene med mursteinskledning med en moderne og effektiv metode å bygge på. Stofix betyr en moderne måte å konstruere en ekte mursteinsfasade på i henhold til gjeldende tekniske krav og energieffektivitetskrav.

Ventilert struktur

Stofix-systemet lar det være en tilstøtende, hul regnskjerm mellom mursteinskledningen og isolasjonen. Strukturen holder seg tørr og sikker, samtidig som levetiden til produktet forlenges. Regnskjermen gjør også at det rennende regnvannet kan ledes bort under ekstreme forhold.

Ekte murstein

Limteglpanelene er laget av ekte, ildfast murstein produsert av anerkjente mursteinsprodusenter, og finnes i en rekke farger og overflatestrukturer. Dette betyr at du kan velge fritt om veggene skal utformes på en spesiell måte, eller om de skal respektere byggets opprinnelige utseende.

Fabrikklaget

Stofix prefabrikerte limteglpaneler leveres til byggeplassen og monteres raskt på et forhåndsdimensjonert monteringssystem uten at de enkelte mursteinene må festes på stedet.

Ekte mursteinskledning – men smartere

 

 

Les mer om Stofixs fasadekonstruksjoner »

 

kuva-stonelTrygt og raskt montert konstruksjon for en rekke formål

Hvert Stofix-mursteinspanel er fremstilt på en fabrikk under ideelle og ensartede forhold. Deretter blir de festet til veggens overflate med det unike monteringssystemet. Mursteinspanelets fuger blir deretter tettet for å lage en finpusset overflate. En Stofix-fasade er ideell til mange formål: erstatte en gammel fasade, legge en beskyttende utvendig kledning på en bygning som trenger ekstra varmeisolasjon, eller bare for å konstruere en teknisk fungerende forblendingsmur.

Les mer om Stofixs bruksområder »

 

Stofix - 20-year-warranty20-års garanti

Stofix garanterer holdbarheten på sine produkter, og tilbyr 20 års garanti på værbestandigheten på hver eneste Stofix-mursteinspanelfasade.

Fortell meg mer

Ønsker du å få litt mer spesifikk informasjon? Vi kan gjerne fortelle deg mer.